Evenimente

Seminar
Criminalitatea transfrontalieră şi activităţile asociate
Masă rotundă
Protejarea familiei prin revizuirea Constituţiei

Centrul de Cercetări Juridice, Administrative, Sociale şi Politice împreună cu Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice organizează MASA ROTUNDĂ cu tema Protejarea familiei prin revizuirea Constituţiei, în data de 16 februarie 2016, orele 1300 la sediul FSJSP.
Educaţie juridică în şcoli şi licee
Proiectul Eduiuris la Galaţi: învăţăm să predăm educaţia juridică în şcoli şi licee.

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos”, în colaborare cu ELSA Galaţi, a organizat, sâmbătă, 30 ianuarie, o sesiune de instruire în vederea predării unor noţiuni juridice în şcoli şi licee. Responsabil cu diseminarea informaţiilor a fost nimeni altul decât judecătorul Cristi Dănileţ, membru CSM.
Conferinta
Conferinta Internationala - Exploration, Education and Progress in the Third Millennium - 2016

În data de 12 mai 2016 va avea loc a 8-a ediţie a Conferinţei Internaţionale Exploration, Education and Progress in the Third Millennium - 2016. Conferinţa va avea drept scop o abordare interdisciplinară axată pe diferite teme din domeniile ştiinţelor socio-umane.
Sesiunea studenţească
Sesiunea studenţească Donaris 2016

In data de 12 mai 2016 va avea loc Sesiunea studenţească Donaris 2016. În cadrul sesiunii vor fi două secţiuni: Ştiinţe juridice şi Administraţie publică şi studii regionale.
Concurs
Concursul de eseuri studenţesti 2016

În data de 12 mai 2016 va avea loc Concursul de eseuri studenţeşti în domeniile ştiinţelor juridice şi administrative.Concursul reprezintă un forum în care studenţii obţin experienţă în pregătirea şi susţinerea unor proiecte, a argumentelor juridice la seminarii, precum şi un cadru de dezbatere a problemelor actuale juridice, administrative, economice şi sociale. Data limită de trimitere a lucrărilor: 1 mai 2016 .
Concurs
Concurs de opinii legale 2016

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice lansează Concursul de opinii legale în data de 12 mai 2016. Concursul se adresează studenţilor anilor III şi IV specializarea drept. Concursul constă într-o teză scrisă pe o temă la prima vedere, la una din disciplinele domeniului dreptului privat sau public. Termen dată limită înscriere: 1 mai 2016
Concurs
Concurs de procese simulate 2016

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice lansează Concursul de procese simulate în data de 12 mai 2016. Concursul se adresează studenţilor anilor III şi IV specializarea drept. Termen dată limită înscriere: 1 mai 2016.
Bursa Prof. univ. dr. Viorel Daghie
Vizită de lucru
Concurs
Concurs de idei

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice lansează concursul de idei cu privire la sprijinul pe care îl poate acorda facultatea, prin studenţii săi, unei activităţi civice.
Şcoala de vară
Protecţia şi drepturile refugiaţilor

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Reprezentanţa în România a Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), organizează ediţia a III-a a şcolii de vară pe tema drepturilor omului, dreptului internaţional umanitar, dreptul refugiaţilor şi a relaţiilor internaţionale. Data limită pentru înscriere: 15.06.2015.
Proces simulat
Clauze abuzive în contractele de credit bancar

Evenimentul va vea loc vineri, 15 mai 2015 orele 1200 în Sala de procese simulate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice.
Coordonatori: Conf. univ. dr. Nora Daghie, lect. univ. dr. Dragoş Daghie.
Biblioteca in sediu nou
Prezentare SIE
Oportunităţi de angajare la SIE.

Serviciul de Informaţii Externe organizează în data de 9 decembrie 2014, orele 1800 în sala Aula Magna din cadrul Universităţii Dunărea de Jos, str. Domnească nr. 111, o prezentare a oportunităţilor de angajare oferite de instituţie.
Sunt aşteptaţi studenţii programelor de master, anii I şi II, cu rezultate universitare foarte bune, care îşi doresc o carieră deosebită.