Profil de absolvent

Valentin HAHUI

Absolvent FSJSP:

- Licență Administrație Publică – Promoția 2009
- Licență Drept – Promoția  2012
- Master Dreptul European al Afacerilor – Promoția  2014 


Poziție actuală:

- Comisia Europeană – Funcționar public european (asistent resurse umane: recrutare, întocmire contracte de munca, contract management).


Experiența din timpul facultății:

Sunt studenți care intră la facultate știind încă din anul I ce vor sa facă in viitor, având în minte un drum clar pe care doresc să îl parcurgă. Eu nu am fost unul dintre aceștia.

Ana-Maria GURIȚĂ

Absolvent FSJSP:

- Licență Drept  – Promoția 2009


Poziție actuală:

- JRS România și Salvați Copiii România - Consilier juridic (asistență și consiliere juridică pentru solicitanții de azil din România și pentru alte persoane de interes pentru UNHCR; consiliere și asistență juridică pentru beneficiarii de protecție internațională și resortisanții țărilor terțe din România).


Experiența din timpul facultății:

De la o vârstă fragedă mi-am dorit să pot ajuta oamenii dezavantajați, fie din perspectivă socială fie culturală, iar ceea ce fac în acest moment este parte din acest obiectiv. Încă din anul II de Facultate am devenit voluntar în cadrul unei organizații neguvernamentale ce apără drepturile omului în general și pe cele a refugiaților/solicitanților de azil în mod special. Dreptul Internațional Public, așa cum a fost predat la acel moment, mi-a atras atenția în mod deosebit, fiind un alt motiv pentru care am continuat munca de voluntar.

Mihaela ROPOTAN

poza profil de absolventAbsolvent FSJSP:

- Licență Drept – Promoția 2015;

- Master Științe penale și Criminalistică – Promoția 2016. 


Poziție actuală:

- avocat definitiv în Baroul Galați;


Experiența din timpul facultății:

A fost perioada în care mi-am format reperele profesionale pe care aveam să le urmez mai târziu și în care am sedimentat conștiincios cunoștințele juridice de la fiecare materie în parte.

Dragoș PALADE

poza profil de absolventAbsolvent FSJSP:

- Licență Drept – Promoția 2018 

- Master Științe Penale și Criminalistică – Promoția 2019


Poziție actuală:

- Avocat în cadrul Baroului Galați


Experiența din timpul facultății:

Facultatea a fost una dintre cele mai bogate și edificatoare experiențe ale vieții și mă bucur că am putut să parcurg acești pași în cadrul Facultății de Drept a Universității ”Dunărea de Jos” din Galați.

Iulia Alina TOADER

poza profil de absolventAbsolvent FSJSP:

Numele meu este Toader Iulia Alina, am absolvit Facultatea de Stiințe Juridice Sociale și Politice din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați în anul 2012 și masterul în cadrul aceleiași facultăți, în anul 2014.


Poziție actuală:

Despre perioada studenției îmi aduc aminte cu aceeași emoție cu care pășeam pe holurile facultății, cu aceeași emoție cu care susțineam primul examen din viața de student, la Teoria Generală a Dreptului, întrucât atunci s-a clădit fundația unei  profesii minunate  în care urma să acced, și pe care am adăugat de-a lungul timpului alte cărămizi ale evoluției și dezvoltării mele, în prezent fiind judecător în cadrul Judecătoriei Brăila, Secția Civilă.


Experiența din timpul facultății:

Ceea ce  eu sunt astăzi datorez în parte  și profesorilor  ce m-au inițiat în tainele dreptului  și printre care am găsit exemple demne de urmat, oameni valoroși la al căror profesionalism, dăruire și calitate umană mă voi raporta mereu.  

Dorin BAICU

Dorin BAICUAbsolvent FSJSP:
- Licență Drept – Promoția 2011
- Master Drept penal și științe penale – Promoția 2013 (în cadrul Universității de Vest din Timișoara)

Poziție actuală:

- Institutul Notarial Român – Notar stagiar în cadrul Camerei Notarilor Publici Brașov.


Experiența din timpul facultății:

Pentru mine, facultatea a însemnat acea perioadă a întrebărilor fără răspuns. De ce spun asta? După terminarea liceului și admiterea la facultate, am avut o clipă de rătăcire și de aici au luat naștere mai multe întrebări: Ce drum să aleg? Încotro mă îndrept? Ce sau cine vreau să fiu?

  • Acasă
  • Parteneri
  • Admitere
  • Contact